logo_blauw

De Triggerfingerkliniek

Als enige kliniek in Nederland focust Triggerfingerkliniek zich op de behandeling van haperende vingers. Dit doen wij door een, voor Nederland, unieke methode aan te bieden.

Triggerfingerkliniek is in 2022 opgericht door chirurg Lodewijk Poelhekke. Reeds in 2008 is hij gestart met deze techniek voor het behandelen van mensen met een haperende vinger. De behandeling betreft een minimaal invasieve operatie. Minimaal invasief betekent met zo min mogelijk schade aan de weefsels. Bij deze techniek wordt er dan ook helemaal géén wond gemaakt.

Deze operatietechniek is in zijn handen geperfectioneerd en kent louter voordelen voor de patiënt.

De grootste voordelen

Consult en direct ook de behandeling

Geen wond

Geen risico op infectie

De hand mag meteen
volledig gebruikt worden

Geen litteken

Chirurg Lodewijk Poelhekke

Lodewijk Poelhekke is na zijn studie geneeskunde in Rotterdam opgeleid tot algemeen chirurg in de regio Leiden. In 2008 is hij in het Radboudumc begonnen met zijn vervolgopleiding tot traumachirurg. In zijn tijd in het Radboudumc is hij ook werkzaam geweest op de traumahelikopter (LifeLiner 3) en heeft hij een aanvullende management opleiding (MBA) afgerond.

Medio 2012 is hij als (trauma-)chirurg gestart in het Maasziekenhuis in Boxmeer. Hier was hij betrokken bij het oprichten van een nieuwe vakgroep chirurgie. Vanaf 2016 heeft hij zes jaar lang zijn werk als chirurg gecombineerd met de functie van voorzitter van de vereniging medisch specialisten van het Maasziekenhuis.

Eind 2022 heeft Lodewijk Poehekke de Triggerfingerkliniek opgericht. Al sinds 2008 behandelt hij zijn patiënten met een haperende vinger op een minimaal invasieve manier. Sinds die tijd heeft hij deze percutane operatietechniek geperfectioneerd. En inmiddels zijn er meer dan 1200 patiënten door hem succesvol en naar tevredenheid geholpen. Hij hoopt met het oprichten van de Triggerfingerkliniek nog meer mensen te kunnen laten profiteren van deze unieke behandeling met louter voordelen.

Wil je meer informatie?

Neem gerust contact op bij vragen of onduidelijkheden.

Scroll naar boven